Copper 130

Onze financiële diensten

Copper Financial Architecture is gespecialiseerd in de afzonderlijke domeinen van het financieel management. Als financiële experts, staan we jou persoonlijk bij met deskundig en ongebonden advies en zorgen we voor een toegewijde individuele opvolging.

Copper 136

Bij Copper geloven we dat we onze cliënten optimaal kunnen ontzorgen, door op een onafhankelijke manier aan hun zijde te staan, doorheen de diverse fases in hun leven.

Frank Van der Perre,

CEO Copper

Onze expertises

Ruthson zimmerman Ws4wd v J9 M0 unsplash

Inkomstenoptimalisatie

Als ondernemer is het belangrijk om jouw inkomsten zo fiscaal interessant mogelijk te houden. Bij Copper helpen we jou met de bruto-netto optimalisatie van jouw loon, door gebruik te maken van een wettelijk kader dat toelaat om de fiscale druk op je inkomsten zo laag mogelijk te houden. We begeleiden jou door de verschillende mogelijkheden en zorgen ook voor de nodige toelichting naar je accountant.

Pexels fauxels 3184299

Vermogen

Om een bepaalde levensstandaard te kunnen aanhouden tijdens je pensioen, dien je doorheen jouw loopbaan een zeker vermogen op te bouwen. In een volgende fase is het belangrijk om dat vermogen duurzaam te laten groeien. Copper biedt een langetermijnsaanpak om jouw opgebouwde vermogen optimaal te laten groeien op basis van jouw wensen en inspanningen.

Dylan gillis Kdeq A3a Tn BY unsplash

Successie

Kijk met een gerust gemoed naar de toekomst van jouw erfgenamen. Door je successie tijdig te plannen, beperk je de successierechten van jouw nalatenschap. Onze experts adviseren je in jouw successieplanning, van schenkingen tot de opvolging van jouw testament.

Linkedin sales navigator Xo65s4yh R So unsplash

Pensioen

Een zorgeloos pensioen lijkt vandaag geen vanzelfsprekendheid meer. Voor de opbouw van jouw pensioen hanteren we een geoptimaliseerde aanpak: eerst analyseren we jouw situatie. We maken een audit op en toetsen die af aan de markt, om dan op basis hiervan jouw pensioensituatie te optimaliseren. Ons team van experts begeleidt en adviseert je over jouw pensioen als particulier, zelfstandige of dat van jouw medewerkers.

Optimale begeleiding en coördinatie

Je financiële toekomst bespreken met onze experts?