Copper 177

Een persoonlijke aanpak op maat.

We streven naar kwaliteit in ons werk, maar ook in onze relatie met onze klanten. Wederzijds vertrouwen en betrokkenheid vormen de basis van onze samenwerking.

Onze aanpak


01

Analyse

We definiëren samen met jou je doelstellingen en risicoprofiel. We houden hierbij rekening met jouw budget, projecten en toekomstplannen. Op basis hiervan werken we een plan op maat uit.


02

Plan op maat

Op basis van jouw doelstellingen en risicoprofiel ontwikkelen we een gepersonaliseerd plan op maat voor de opbouw, het beheer en de overdracht van jouw vermogen.­­


03

Opvolging

We hechten veel belang aan onze vertrouwensrelatie op lange termijn. Gebeurt er een onverwachte wending of zijn jouw doelen veranderd, dan kan je steeds bij ons terecht voor een luisterend oor en bijsturing van je plan.

Copper 139

Waarom werken met Copper?

Een onafhankelijk netwerk

We bieden optimaal en onafhankelijk advies. Door een netwerk van gespecialiseerde experten in diverse domeinen, bieden we een doelgerichte en kwalitatieve ondersteuning op maat.

Een deskundig team

We adviseren je met zowel de expertise van je bankier, als die van je notaris en fiscalist. We stemmen de diverse domeinen van het financieel management grondig op elkaar af.

Een langetermijnvisie

We zijn niet enkel je adviseur, maar je compagnon de route. Onze experts begeleiden je van A tot Z en gaan altijd dat stapje verder voor jouw gemoedsrust.

Persoonlijke opvolging

Wederzijds vertrouwen en betrokkenheid vormen de basis van onze samenwerking. Onze beheerders zitten regelmatig met jou samen voor een kritische evaluatie en sturen bij waar nodig.

Een coalitie voor jouw vermogen.

Je financiële toekomst bespreken met onze experts?